Avis Multiprimer Aqua

Avis Multiprimer Aqua 1200 627 Avis Professional

Multiprimer Aqua

Een veelzijdige primer

Zo wordt Avis Multiprimer Aqua gebruikt door professionals

Avis Multiprimer Aqua wit

Gebruik Multiprimer aqua op metaal

Avis Multiprimer Aqua kan als roestwerende primer gebruikt worden op diverse metalen, zoals staal, verzinkt staal, zink, aluminium, ferro en non ferro. De basis voor elk schilderwerk is een goed geprepareerde ondergrond. De multiprimer zorgt voor een goede hechting, vult oneffenheden uit en droogt zeer snel.

Avis multiprimer Aqua

” Zonder een goede voorbewerking kun je nooit een mooi eindresultaat halen. Daar speelt deze primer een belangrijke rol in.”

Ji Hwan Goldsteen – G1 Bouw – De Koreaanse schilder

PVC voorbehandelen met Avis Multiprimer Aqua

Gebruik Multiprimer aqua op PVC

Hard PVC kan ook prima voorbehandeld worden met Avis Multprimer Aqua om de hechting van de volgende laag optimaal te maken. Denk aan PVC leidingwerk binnen, maar ook een regengoot buiten is geen enkel probleem.

Gebruik Multiprimer aqua op hout

Op hout is de Avis Multiprimer Aqua te gebruiken als hechtprimer en grondverf ineen. Hout bevat vaak kleine haarscheurtjes, vooral oude daklijsten. Doordat deze primer mooi uitvult, worden kleine oneffenheden weggewerkt en kan een egale ondergrond gemaakt worden. Daarnaast laat de Multiprimer aqua het hout ventileren, een belangrijke eigenschap. Eventueel restvocht dat nog aanwezig is in het hout, kan na het aanbrengen van de primer toch uitwasemen. Het hout is daarna zonder problemen af te lakken.

Met recht een primer die de naam multiprimer verdient!

“Deze primer droogt strak op. Hierdoor is de dekking goed en het aflakken gemakkelijker. Dat komt het eindresultaat ten goede. Ik gebruik het veel op hout en kunststof. Het werkt ook goed op steenachtige ondergronden. Je gebruikt het dan als hechtprimer. En daar doe ik het product nog mee te kort. Je kunt het namelijk ook inzetten als roestwerende primer op staal, verzinkt staal, zink, aluminium, ferro en non ferro.”

Ji Hwan Goldsteen – G1 Bouw – De Koreaanse schilder

Professioneel advies

Heeft u een vraag over één van onze producten? Stuur een e-mail naar ons of bel de Avis infolijn: +31 (0)320 28 53 53. Onze experts helpen u graag verder.

PearlPaint Group

PearlPaint Group ontwikkelt, produceert en levert vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Alle producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen in de woon- en werkomgeving, de bouw en de industrie.

Wij werken met een ambitieus en gedreven team aan onze kwaliteitsmerken waaronder Avis Professional®, BICCS®, Bleko®, Bolivia Professional®, De Parel®, Motection®, Rolith Professional®, Trae Lyx® en Verfijn®.

Wat van waarde voor je is, willen wij beschermen

Hier staan wij voor

Wie een product van een van onze merken kiest, weet een ding zeker: er zijn op geen enkele manier concessies gedaan aan de prestaties die het product moet leveren. Het is meer dan een adequate oplossing voor een probleem. Een optimaal resultaat gaat immers ook over verbruik, gebruiksgemak, werkplezier en veiligheid voor mens en milieu.

We willen vakmensen en doe-het-zelvers helpen om te beschermen wat van waarde is. Door met zo weinig mogelijk middelen en verbruik het hoogst haalbare te realiseren. Daarom zoeken we continu naar de optimale combinatie van maximaal waardevolle oplossingen en het maximaal reduceren van schadelijke chemische ingrediënten en fossiele grondstoffen.

We hebben altijd de juiste oplossing voor de vakman, specialist en consument in uiteenlopende branches. Producten die voldoen aan de hoogste standaard en actuele wetgeving. De waarde die wij zo creëren, maken onze merken geliefd bij de gebruikers ervan.

Maar ons belangrijkste ‘product’ is oplossings- en resultaatgericht samenwerken in de keten. Altijd op maat, met het belang van de klant centraal en het succes van de eindgebruiker voorop. Nieuwsgierig om te ontdekken hoe we producten en processen kunnen verbeteren, zoeken we de verbinding met afnemers en eindgebruikers.

We investeren in partnerschap en langdurige relaties, omdat we geloven dat je alleen dan samen tot optimale prestaties komt. Daarom investeren we ook in vakkennis, veiligheid en werkplezier van onze mensen. Want zij zijn de sleutel tot ons succes. Wil je meer weten over PearlPaint Group? Bezoek dan onze website.

PearlPaint Group
Geef ‘t glans!

Onze merken

Avis Professional

Avis Professional

Specialistische coatings en ondersteunende producten

Meer over dit merk

BICCS

Industriële coatings

Meer over dit merk
Bleko

Bleko

Verdunningen, oplosmiddelen, reinigers en voorbehandelen

Meer over dit merk
Bolivia Professional

Bolivia Professional

Vul-, plamuur- en reparatieproducten

Meer over dit merk

Hydrant

Hoogwaardige jachtlakken

Meer over dit merk

Koopmans

Professionele kwaliteit verf voor de particulier

Meer over dit merk

NaturePaint

NaturePaint is een poederverf voor muren, plafonds, en houten meubels

Nelf

Meesterlijke kwaliteit verven voor de bouw, industrie en timmerfabrieken

Meer over dit merk

Nelf Marine Paints

De expert in coatings voor de nautische sector

Meer over dit merk

Nylo

Specialistische food & protective coatings

Meer over dit merk

Motection

Automotive vloeistoffen

Meer over dit merk

De Parel

Specialist in technische vloeistoffen

Meer over dit merk

Trae Lyx

Afwerking van houten vloeren, parket, wanden en meubelen

Meer over dit merk

Verfijn

Onderhouden van tuinhout, tuinmeubels en tuinobjecten

Meer over dit merk

Zusex

Houtreparatie en constructieve verlijmingen

Meer over dit merk